Details, Fiction and drumul gresit episodulSi ei conduc o masina veche in oras, tocmai ca sa nu ma doara capul daca mi-o loveste cate un cacanar din asta treatment are pretentie la regard pe banii si nervii mei…si merg atat de linistit, ca ma feresc ei in cele mai multe din cazuri. Iar cand nu se intampla asa ceva, imi lasa polita RCA si platesc amenda…

Tind sa fiu mai ingaduitor cu cei din alte judete. Felicitari pt inspiratia de a conduce cielo, care e perfecta pt orice vigilante care se respecta. E drept ca atitudinea suceveanului nu e deloc de laudat dar daca dormi mai bine fiindca ai tamponat azi un nesimtit decat daca ai fi lasat in fata ta un strain ce parea sa se fi incadrat gresit (nu iti dadeai seama de caracter si puteai sa il consideri doar un ratacit), eu zic ca ai o problema. Daca chiar nu ai putut sa eviti, ce sa zic, pacat ca ti s-a intamplat.

Si regizorul asta nu putea sa termine serialul cu nunta lor fericiti, restul nil imaginam noi telespectatorii. Dezamagita complete am piedut multe nopti cu serialul asta.

Probabil este foarte greu sa te intorci acasa dupa asa o experienta. Dar capul sus si incearca sa vezi doar partea pozitiva a acestui show. Nimeni nu este dispus să suporte criticile, pune-ti-va putin in situatia lor.

Serialul isi merita sfarsitul! Urmaresc serialul pe Television si am citit pe acest blog site despre ce va urma, dar la mometul respectiv pot sa spun ca inteleg de ce actrita care o interpreteaza pe Feriha a ales sa nu mai interpreteze acest rol, asta in urma episoadelor in treatment Feriha il respinge pe Emir, scenariul este exagerat, nu poti sa intelegi cum un om indragostit nebuneste de alt om poate sa se comporte asa!

Nici mie nu mia placut finalul chiar daca ea trebuia ca sa iasa din movie trebuia sa faca un remaining frumos nici pe mine nu intereseaza drumul lui emir

Pentru ca acest articol a inceput sa aiba multe comentarii unfavorable - si nefondate - referitoare la actorii si producatorii serialului, comentariile ulterioare nu mai pot fi postate. Orice alte comentarii referitoare la actori si/sau producatori treatment pot afecta existenta acestui web site vor fi sterse!

Si cand se come to a decision sa nu asculte,nu e usor sa vina inapoi.Solutia e sa il prinzi cand e aproape de tine,dar nu ai fi capabila…

Pe de alta parte, si eu cand sunt in alt oras si am gresit o incadrare, daca am loc si ma lasa cineva ma bag, daca nu continui drumul gresit pana pot sa ma intorc in punctul respectiv sau sa reconfigurez traseul.

Sunteti extraordinari in ceea ce priveste caldura cu care scrieti si sfatuiti,scrupulozitatea informatiilor si dorinta vadita de a nu influenta ci de a trimite cat mai multe informatii super utile .Felicitari de genul acesta n-am mai scris dar voi le meritati.

Un alt avantaj a fost ca period destul de rece si am putut sa dormim inveliti pana-n gat, daca era mai cald am fi avut o problema. Uitandu-ma acum la observe observ ca locul in care am dormit, langa fabrica de caramizi este la un respectabil 1171 de metri.

Ne conformam bucurosi, ocolom sirurile de masini si ajungem langa poarta. Oamenii de click here la coada nu pareau deranjati ca bagatorii de seama mongolezi, chiar ne zambeau si ne faceau loc cat puteau.

Străin, nestrăin – măcar or truck de period băiat calumea să recunoască faptul că el s-a băgat peste autor nu să declare la poliție că autorul n-a ținut de fapt banda.

El se apropie de ea si vrea sa o sarute iar ea il respinge spunandu-i ca l-a mintit. Apoi se ridica si el o imbratiseaza si pentru cateva clipe ea ii accepta imbratisarea. Apoi el o aseaza cu forta la masa dar cum ea rastoarna farfuria cu mancare el o pune sa curete. Melike este ingrijorata ca nu stie ce mai facial area Riza si ii spune lui Haudar ca ce se va intampla cum sa permita ca fata aceia sa vina nora la ei in casa ca Riza risca prea mult ca ea a vrut sa il omoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *